Gewestelijke Teamfinales dit weekend

      Geen reacties op Gewestelijke Teamfinales dit weekend

Op zaterdag 18 mei wordt in Oost-Maarland, bij Cafe de Sjmied, Hoogstraat 45, de Gewestelijke finale C4 gespeeld. Hieraan neemt namens ons district ‘t Caves uit Wintelre deel. Aanvang wedstrijden om 11.00 uur.

klik hier voor de uitnodiging

Ook op zaterdag 18 mei wordt in Eijsden, bij de Greune Mert, Diepstraat 31, de Gewestelijke finale C2 gespeeld, hieraan neemt namens ons district Poedelvrees uit Vessem deel. Aanvang wedstrijden om 11.00 uur

klik hier voor de uitnodiging van dit toernooi 

Op zondag 19 mei wordt bij ‘t Huukske te Hapert, Kerkstraat 76, de Gewestelijke finale C1 gespeeld. Hieraan neemt deel namens ons district de Ster uit Hoogeloon. Aanvang wedstrijden om 10.00 uur.

Klik hier voor de uitnodiging.

Eveneens op zondag 19 mei wordt bij La Plaza te Hoensbroek, Markt 12 de Gewestelijke finale Driebanden klein B1 gespeeld. Aan dit toernooi neem t namens ons district deel de Molen uit Reusel. Aanvang om 10.00 uur

Klik hier voor de uitnodiging dit toernooi

Wij wensen alle teams veel succes tijdens deze Gewestelijke finale.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *