1 thought on “Overleg Teamleiders en secretarissen op 6 mei 2019

  1. Wim van Pelt

    Wat ik gehoord heb over het overleg met de teamleiders van 6 mei 2019 geeft een nieuwe dimensie aan het begrip “overleg”. Ik begrijp, dat het bevestigde, wat de agenda deed vermoeden: Mededelingen van het bestuur over door het bestuur genomen beslissingen. Dit had evengoed administratief afgehandeld kunnen worden. Vergaderen of overleggen heeft geen zin, als het resultaat al op voorhand vast staat en de besluiten zijn genomen.
    Een voorbeeld: Een jaar geleden waren de leden van district Kempenland uitgenodigd om te discussiëren over het spelen van PK’s met intervallen. De overgrote meerderheid van de aanwezige leden sprak zich daar tegen uit. Nu deelt het bestuur mede, dat voor de duur van twee jaren de PK’s met intervallen zullen worden gespeeld. Ik stel vast, dat overleg weinig zin heeft en dat bij dictaat bestuurd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *