OBK Open Brabants Kampioenschap voor driebanden teams.

      1 reactie op OBK Open Brabants Kampioenschap voor driebanden teams.

Tot en met 28 februari kun je nog inschrijven voor dit prachtige toernooi met mooie wedstrijden en leuke prijzen. DOE MEE en SCHRIJF in via het INSCHRIJFFORMULIER te vinden op deze site onder KNBB, OBK, inschrijfformulier.

of stuur een e-mail met gegevens naar: pk@knbb-kempenland.nl

Wij hopen dat jullie weer van de partij zijn.

1 thought on “OBK Open Brabants Kampioenschap voor driebanden teams.

  1. Frans van Duuren

    Graag zou ik willen zien dat een team wat inschrijft ook voor een schrijver en teller moet zorgen verplicht want vorig jaar hebben wij gespeeld bij 2 verenigingen dat wij ook daar moesten tellen en schrijven om dat ze maar 2 man waren om te biljarten en dat is niet luk want wij zijn altijd met 4 biljarters aanwezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *