Uitnodiging NK Libre Klein derde klasse

      Geen reacties op Uitnodiging NK Libre Klein derde klasse

Van 1t/m 3 maart wordt bij BV st. Jacobswoude, Bateweg 78-a te Woubrugge het NK Libre klein derde klasse gespeeld. Op vrijdag 1 maart starten de wedstrijden om 19.00 uur. Op zaterdag om 11.00 uur en op zondag om 12.00 uur.

Namens ons district neemt deel Jos van Haren van ‘t Vrijthof Libre.

Wij wensen Jos veel succes een mooi en sportief weekend.

Voor de volledige uitnodiging klik hier 

Onderstaand bericht is verzonden door de organiserende vereniging st Jacobswoude.

Beste deelnemer,

Van harte gefeliciteerd met jouw plaatsing voor het NK Libre Klein 3e klas. Wij als vereniging kijken uit naar een spannend NK wat we mogen organiseren. Afgelopen jaren hebben we elke keer een NK mogen organiseren en dat ging perfect. Wij hopen diezelfde ervaring jullie dit jaar ook te kunnen geven.

Laten wij ons even aan jullie voorstellen; Mijn naam is Ferry van Stralen, sinds paar jaar ben ik algemeen wedstrijdleider van biljartvereniging Jacobswoude. De vereniging is opgericht in 1960 en sinds 15 jaar hebben we een eigen pand achter de sporthal in Woubrugge. Ons clubgebouw is voornamelijk opgebouwd door de leden zelf, van metselwerk tot plafond.
Hier zijn we trots op en dat laten we graag zien. Zoals gezegd hebben we ervaring met het organiseren van evenementen zoals een NK. Naast diverse NK’s die we hebben mogen houden, hebben we aantal jaren geleden ook het EK voor teams jeugd mogen organiseren, diverse evenementen voor het gewest en district.
Wij zullen regelmatig dingen posten op onze website en/of op onze facebookpagina om zo te laten zien dat we een actieve vereniging zijn met mooie evenement. Ook van dit NK zullen we daarop onze berichtgeving doen.

Facebook: https://www.facebook.com/bvJacobswoude/

Website: http://www.bvjacobswoude.nl/

Uitslagen NK: http://www.knbb-pk.nl/uitslagen.php?k2=4&setsei=2018-2019&t=2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *